Приємна та затишна трикімнатна квартира з автономним опаленням. 19 950$, торг.

Дуже світла, сонячна, позитивна квартира, розташована на 5-му поверсі п`ятиповерхового цегляного будинку на Базарчику.  Загальна площа – 59 м кв., кухня площею 6,5 м кв. , зручної квадратної форми, завдяки чому там з легкістю розмістились усі необхідні меблі та побутова техніка. Кімнати – суміжно-ізольовані, просторий прохідний зал та окремі: сонячна дитяча кімната та затишна спальня з балконом, санвузол роздільний,  є комірка в коридорі та антресолі для зберігання дрібниць.

Квартира в чудовому житловому стані, попри відсутність дорогого євроремонту, не потребує негайних капіталовкладень, чиста і охайна. На підлозі в кімнатах справжній паркет, доглянутий та полакований,  в коридорі та кухні хороший, практично новий лінолеум. Квартира енергоощадна – пластикові вікна гарної якості, подвійні вхідні двері та засклений балкон чудово зберігають тепло, новенький сучасний двоконтурний газовий котел обігріває оселю та підігріває воду, споживаючи при цьому мінімум газу, а сучасні радіатори максимально віддають тепло. Всі труби в квартирі сучасні поліпропіленові, встановлено всі лічильники.

До квартири додаються бонуси – підвал та кухонні меблі в подарунок, а також супер-бонус – нещодавно відремонтований дах; повністю новий руберойд, якісна робота та матеріали вбережуть квартиру від протікань на довгі роки. Останній поверх має безліч переваг: повз двері не сновигають сусіди, не тупочуть над головою, а неполадки сантехніки в інших квартирах жодним чином не зіпсують ремонт.

Під`їзд надзвичайно чистий, що свідчить про порядність його мешканців, біля будинку є затишне подвір` я, де можна припаркувати авто, поруч знаходиться дитячий майданчик. В кількох кроках від будинку є магазини, супермаркет, банки, аптеки, перукарні, зупинка, в пішій доступності дитячий садочок та початкова школа. Разом з тим, будинок розташований на деякій відстані від проїзної частини, тому вікна в квартирі завжди чисті, а повітря свіже.

Ціна квартири – 19 950 доларів США, можливий розумний торг. Чим швидше ви приймете рішення про купівлю, тим більші шанси на знижку! Огляди виключно за попередньою домовленістю! НЕ АКТУАЛЬНО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: