Трикімнатна квартира в стані незавершеного ремонту з автономним опаленням на Базарчику. 23 500$, торг

Простора і світла трикімнатна квартира, розташована на 5-му поверсі 5-типоверхового цегляного будинку покращеного планування (“чеський проект”) на Базарчику.

Квартира чудово підходить для життя родини з дітьми – ізольовані кімнати дозволять всім членам сім`ї мати свій окремий затишний куток, простора  кухня 8 кв.м.з комфортом вмістить всю родину за обіднім столом, роздільний санвузол сприятиме зручному користуванню всіма мешканцями  квартири.

Загальна площа 61 кв.м,  є засклена лоджія, балкон та комірка. Над квартирою є технічний поверх,  дах добротний, нещодавно відремонтований у всьому будинку.  В квартирі є всі лічильники та встановлено індивідуальне опалення – новий сучасний двоконтурний газовий котел, поліпропіленові труби, економічні та красиві сучасні радіатори. Квартира в стані розпочатого ремонту: встановлено нові вхідні двері, пластикові вікна, міжкімнатні двері замінені частково, деякі приміщення потребують лише завершення розпочатих робіт, дещо потрібно відремонтувати заново. Загалом, квартира свіжа і світла, там легко дихається, вікна виходять на два боки будинку, тому у квартирі завжди є і тепле сонечко, і затишний прохолодний куточок, автономне опалення відмінної якості дозволить суттєво заощадити на енергоносіях в зимовий період. Під`їзд чистий, охайний, зачиняється на код, на подвір` ї є сучасний дитячий майданчик, є можливість припаркувати авто біля своїх вікон.  Будинок розташований в середині житлової забудови, подалі від доріг та шуму транспорту, в пішій доступності є початкова школа та садочок, неподалік безліч магазинів, банки, аптеки, ринок та автобусна зупинка.

Ціна квартири – 23 500 доларів США, можливий розумний торг, перевага розрахунку в євро за курсом. НЕ АКТУАЛЬНО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: