Дешево! Будинок та земля в с. Турковичі біля траси Київ-Чоп всього за 3 950 $.

Дерев`яний будинок, розташований в с. Турковичі Дубенського р-ну (в` їзд в село по трасі Київ-Чоп зі сторони Дубна). Усього 13 км відмінної асфальтованої дороги – і ви в районному центрі!  Від траси до воріт зроблено зручний асфальтований заїзд, всі комунікації поруч: світло є в будинку, газ, буквально, на городі, а вода – у власній криниці. Будинок середніх розмірів – майже 50 м. кв., складається із трьох дуже просторих приміщень : коридору площею 10 м.кв, де цілком вистачить місця для облаштування ванної кімнати, великої кухні площею понад 18 м. кв. і  дуже великої та світлої  кімнати з трьома вікнами, яку з легкістю можна поділити на зони або розділити на дві окремі кімнати – площа та наявність вікон дозволяють. Будинок без ремонту, в звичайному житловому стані, звичному для людей старшого віку в сільській місцевості.

Чудова земельна ділянка, для будівництва та обслуговування житлового будинку площею 0,25 га, придатна для побудови сучасного помешкання,  адже має понад 45 м довжини з фасадної сторони від траси, кадастровий номер в наявності. Ззаду за ділянкою є ще город в користуванні, площею близько 0,20 га, який ви зможете приватизувати за бажанням.

На ділянці є цегляний сарай та глибокий добротний погріб, ростуть фруктові дерева.

Ціна господарства 3 950 доларів США, фактично, як за земельну ділянку, будинок – в подарунок. Можливий невеликий торг на переоформлення.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: