Просторий дерев`яний будинок з усіма комунікаціями в районі вул. Шевченка. 17 600$, торг.

Достатньо просторий дерев`яний будинок, розташований в двох кроках від зупинки “Хоспіс” (колишній “Онкодиспансер”) в районі вулиці Шевченка. На подвір`ї цього домоволодіння ви відчуватимете себе, ніби в затишному куточку мальовничої сільської місцевості. А насправді будинок знаходиться в 10 хвилинах ходи до центру міста, поруч зі школою, магазином, автобусною зупинкою. В будинку три доволі великі кімнати, кухня, ванна кімната, 2 коридори та веранда. Є всі комунікації – газ, водопостачання, каналізація (септик). Помешкання без ремонту,  в середньому   житловому стані, все функціонує – сучасний двоконтурний газовий котел опалює будинок та гріє воду для ванни, як альтернатива котлу є твердопаливні грубки та нова газова колонка, якою дуже зручно користуватись в теплу пору року, коли котел не ввімкнений. Будинок має два входи – з вулиці і з двору, загальна площа 80.6 кв.м., дах накритий оцинкованою бляхою, є також добротний великий підвал та  цегляна господарська будівля, де, за бажанням, можна облаштувати гараж. Приватизована земельна ділянка площею майже 10 соток засаджена фруктовими деревами та ягідними кущами, сусіди є лише з боків, а ззаду за ділянкою знаходиться мальовничий “берег”, який можна використати або для розширення власного городу, або як чудову зону відпочинку на природі в двох кроках від середмістя.

Ціна будинку – 17 600 дол. США, ціна обговорюється.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: