НЕ АКТУАЛЬНО. Маєток в передмісті Дубна. 55 000$, меблі – в подарунок!

Чудове впорядковане обійстя, розташоване в мальовничій місцевості – селі Злинець.

+ Зручне місце розташування! 5 хвилин їзди до Базарчика, за гарної погоди можна дістатись навіть пішки або на велосипеді! Асфальтована дорога, якою їздить велика кількість маршруток, автобусна зупинка , буквально, в двох кроках! То ж ви зможете без проблем швидко діставатись в Дубно на роботу чи в інших справах, як власним авто, так і громадським транспортом!

+ Надзвичайно добротний будинок! Стіни – цегла 100%! 101 м кв. загальної площі – 4 житлові кімнати, простора кухня, великий зручний санвузол, коридор і крита тераса. Високе горище з вікнами та вже встеленою підлогою підходить для облаштування мансардного поверху з мінімальними затратами. Фасад будинку оздоблений мінеральною мозаїчною штукатуркою, дах – металочерепиця, вікна пластикові.

+ Стан будинку повністю житловий! Всі приміщення впорядковані, оздоблені якісними матеріалами, всі наявні в будинку меблі можуть бути залишені в подарунок!

+ Під будинком величезне цокольне приміщення, яке включає в себе об`ємний гараж, котельню та дві просторі підвальні комори для зберігання городини та консервації.

+ Є господарська будівля , а по факту – ще один будиночок з усіма зручностями, де розташовані літня кухня з теплою підлогою, санвузлом, доброю піччю та ще два приміщення, які ви зможете використати під свої потреби: майстерню, сарай тощо. А для хвостатого улюбленця, без якого не обходиться жоден приватний маєток, є готові апартаменти – критий вольєр.

+ Затишне подвір`я! Викладені бруківкою стежини, красивий паркан, багато цікавих елементів декору та декоративних рослин.

+ Земельна ділянка площею 25 соток, приватизована, є великий фруктовий сад та місце під город.

Ціна маєтку – 55 000 доларів США. Ціна обговорюється. Огляди за попередньою домовленістю.


Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: