Цілий маєток в межах міста! Будинок в доброму житловому стані плюс 30 соток землі! 30000$

Цегляний житловий будинок з усіма комунікаціями та зручностями примостився в затишній місцині в районі Волиці. Завдяки розташуванню на краю міста, господарство має усі переваги заміського маєтку – велика земельна ділянка, мінімум сусідів і максимум простору для втілення ваших мрій: ви можете викопати ставок, посадити садок, займатись городництвом або ж облаштувати власний спортивний майданчик та зону відпочинку з мангалом та альтанками, місця вистачить на все!

Будинок має дещо незвичну архітектурну форму ззовні, але в середині є цілком комфортним і зручним для проживання вже сьогодні, та надає необмежені можливості для удосконалення та реконструкції в майбутньому : інша конфігурація даху та трішки фантазії – і будинок перетвориться на привабливий сучасний котедж.

Загальна площа будинку 101,2 м кв., будинок має два входи – парадний та в кухню-котельню, чотири житлові кімнати, об`єднаний санвузол а коридор, за бажанням з легкістю можна облаштувати кімнати в мансарді або повноцінний другий поверх. Опалюється помешкання сучасним газовим котлом, є альтернативний вид опалення – твердопаливна грубка, обкладена красивими кахлями. Будинок в повністю житловому стані, доглянутий, підходить для проживання родини з дітьми без негайних капіталовкладень.

Величезна приватизована земельна ділянка площею 0,30 га , є господарські приміщення – хлів та сарай.

Ціна господарства 30 000 доларів США

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: