Будинок з ремонтом на мальовничій вулиці. 35 700$, торг. Можливе розтермінування.

Великий, просторий будинок, розташований в надзвичайно спокійному та мальовничому місці з гарними краєвидами та чистим повітрям – неподалік розвороту маршруту № 20 в районі м`ясокомбінату.  Загальна площа будинку 105,9 м кв., в будинку 4 великі кімнати, широкий зручний передпокій з гардеробом, містка світла кухня площею 16 м кв. буде достатньо зручною для найвибагливішої господині, просторий санвузол вмістив усю необхідну сантехніку, потужну пральну машину та безліч побутових дрібниць. Будинок в чудовому житловому стані – зроблено сучасний ремонт, який усіляко підтримують і шанують, у вікнах якісні склопакети, підлоги частково покриті натуральною паркетною дошкою, частково – красивою дорогою плиткою, і лише в деяких приміщеннях залишили добротну дерев` яну підлогу, яку просто вкрили ковроліном. Сантехніка вся майже нова, сучасна і якісна, в гардеробній встановлені дзеркальні фасади-купе. Опалення газове -потужний житомирський котел чудово обігріває  оселю взимку, а чавунні радіатори прекрасно утримують тепло. Матеріал побудови будинку також сприяє збереженню температури всередині – саманні блоки слугують відмінним теплоізолятором, а а силікатна цегла, якою обкладено будинок, запобігає впливу вологи ззовні.

Біля будинку є просторе подвір`я, загороджене сучасним парканом, на подвір`ї вже висипано “подушку” під бруківку “костку”, бруківкою вже викладено відмостку біля будинку. Загальна площа земельної ділянки 0,08 га, є відокремлене від подвір`я місце під город та садок та надвірні будівлі – погріб, літня кухня та сарай, ззовні відремонтовані, потребують внутрішнього опорядження.

 

Ціна будинку – 35 700 доларів США, можливий розумний торг. Також можливий продаж з відтермінуванням невеликої суми на адекватний термін.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: