Невелика, але дуже затишна 4-кімнатна квартира на Базарчику. 19 950$, торг

Доволі компактна, усього 60 кв.м., але дуже тепла, охайна та доглянута чотирикімнатна квартира, розташована на 5-му поверсі п`ятиповерхового цегляного будинку на Базарчику. Будинок має технічний поверх, дах нещодавно відремонтований та перекритий сучасним покриттям, тому квартира убезпечена від протікань та перепадів температури, а останній поверх, за таких обставин, перетворюється з недоліку на перевагу – на східцях завжди чисто, галасливі сусіди в тяжкому взутті не турбуватимуть тупотінням над головою і не заллють через несправність сантехніки.

Квартира в хорошому житловому стані, чиста і акуратна, має економне автономне опалення (двоконтурний газовий котел), у вікнах енергозберігаючі склопакети, маленька кухня сполучена аркою з однією з кімнат,  що дало можливість  облаштувати сучасну і містку кухню-їдальню та прилаштувати великий холодильник безпосередньо в кухні не займаючи вільного простору. Дві окремі невеликі спальні мають вихід у просторий зал, в якому вечорами дуже комфортно дивитись телевізор у родинному колі та достатньо місця для дитячих забав. Санвузол в квартирі роздільний, за бажанням його можна об`єднати і збільшити, в коридорі є вбудована шафа-комірка,  також квартира має впорядкований балкон з піддашком.

Ціна квартири – 19 950 доларів США, можливий розумний торг або обмін на  добротний будинок (можна без ремонту)  в межах міста Дубно ,  передмісті Дубна, Рівного або в селах  Дубенського чи Рівненського районів вздовж траси Київ-Чоп.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: