Два гектари відмінної землі біля Луцького перехрестя. Фермеру, комерсанту або просто доброму господарю!

Розкішний шмат української багатої та родючої землі в зручному і доступному місці – ділянка площею 2 гектари  по трасі Дубно-Луцьк, усього в одному кілометрі від траси Київ-Чоп.  Ділянка для ведення особистого селянського господарства (не належить до складу паїв і не підпадає під дію мораторію), правильної прямокутної форми, з прекрасним заїздом , чудовим торфовим ґрунтом, який належить до особливо цінних ґрунтів. Прекрасно підійде для вирощування не тільки зернових чи бобових культур, а й для створення  фруктового саду з комерційною метою, побудови теплиць, вирощування ягід або печериць.  Розташування ділянки допускає використання і за іншим призначенням, надзвичайно зручне сполучення з Луцьком, Рівним та містом Дубно надасть змогу реалізувати найсміливіші проекти. В руках доброго господаря цей кусок землі може стати золотою жилою, що забезпечить добробут і достаток його родині на довгі роки.

Ціна ділянки – 10 000 дол. США.

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: