Красива трикімнатна квартира з панорамним виглядом з вікна. 24 999 $

Красива квартира з цікавими дизайнерськими рішеннями, розташована на сьомому поверсі дев`ятиповерхового панельного будинку в районі Базарчика.  Загальна  площа квартири 64 кв.м., життєвий простір суттєво збільшено за рахунок приєднання великої утепленої лоджії до кухні та кімнати, всі кімнати ізольовані. Вікна виходять на різні боки будинку, з них відкривається неповторний краєвид, в поле зору потрапляє навіть історична частина Дубна. В  квартирі кілька років тому було зроблено якісний ремонт, який наразі  майже неушкоджений,  лише де-не-де потребує легкої косметичної корекції. Санвузол об`єднаний з метою збільшення вільного простору, встановлено хорошу сучасну сантехніку, душову кабіну. Опалення центральне, але збільшена кількість ребер радіаторів  робить квартиру відмінно теплою та сухою. Будинок обладнаний новим ліфтом, має чистий впорядкований під`їзд, що замикається на магнітний замок, поруч знаходиться дитячий майданчик, біля під`їзду є місце для паркування авто. Ціна квартири – 24 999 дол. США, можливий розумний торг.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: