Будинок в зручному районі. 24 000 $, торг

Просторий дерев`яно-цегляний будинок, розташований на затишній асфальтованій вулиці в районі водоканалу.

Основна частина дерев`яна, обкладена цеглою, зроблено цегляну добудову. Вся будівля об` єднана суцільним фундаментом, добудова узаконена.

Загальна площа будинку 104,5 м кв., в основній частині чотири житлові кімнати (можна перепланувати на 5, за потреби), в добудові заплановано розміщення просторої кухні, санвузла та комори.

Опалення пічне, є проект на газифікацію, але газ не підведений. Є світло та вода.

Будинок потребує ремонту та закінчення внутрішніх робіт в добудові. Дах добротний, критий металевими листами, за умови належного догляду послужить ще багато років, фундамент високий, міцний, посилений, кімнати просторі, вікна великі.

Земельна ділянка 0,659 га, загороджена, приватизована, прямокутної форми, суха і рівна. На ділянці є старий сарай під знос, великий погріб розміщено під будинком.

Чудове місце розташування! Поблизу приватна гімназія “Премудрість”, до Базарчика кілька хвилин ходи по асфальті, навколо добротні пристойні будинки, хороші сусіди. Район тихий, престижний, зручний.

Ціна будинку 24 000 доларів США, можливий розумний торг після огляду будинку. Перегляди в зручний час (ключі в агентстві) за попередньою домовленістю, крім суботи.

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: