Просторий будинок для великої родини. 59 000$, торг.

Чудовий варіант для проживання родини, яка складається з кількох поколінь. Підходить для кредитування по програмі Є-оселя!

Просторий, світлий цегляний будинок 1992 року побудови в районі Львівського повороту, який чудово пасуватиме для сім`ї будь-якого складу.

Будинок має два поверхи – основний та впорядкований і обжитий цокольний, а також мансарду, яка наразі не використовується, але за вашим бажанням може з легкістю перетворитись на житлове приміщення.

Кожен поверх має свій окремий вхід, тому в будинку цілком комфортно можуть проживати старше та молодше покоління, не заважаючи один одному.

Цокольний поверх достатньо високий (висота стелі 2,2м), в ньому розташована простора кухня 12 м кв., житлова кімната, в якій буде надзвичайно затишно людям похилого віку без необхідності ходити сходами, роздільний санвузол, комора і коридор. Також в цоколі знаходиться великий гараж та ще одне підсобне приміщення.

На основному поверсі є три великі кімнати, вітальня, коридор та душова з гардеробною. Будинок сплановано таким чином, що на основному поверсі можна легко, без зайвих перепланувань, облаштувати комфортний просторий санвузол та велику кухню (див. план перепланування), якщо вигодами в цокольному поверсі вам користуватись не до вподоби!

Обидва поверхи мають і окремий вхід, і сполучаються між собою невеликими внутрішніми сходами, то ж ви можете жити в будинку вже сьогодні, а перепланування відкласти на майбутнє!

Всі комунікації в наявності! Опалюється будівля потужним газовим котлом, є можливість облаштувати котельню і встановити твердопаливний котел без зайвих добудов та перепланувань, є бойлер та газова колонка, яку наразі не використовують. Водопостачання централізоване, каналізація – септик

Будинок в хорошому житловому стані, з рівними стінами та стелями, добротним доглянутим паркетом на підлозі, великими вікнами та балконом. Майже всі наявні в будинку меблі залишаються в подарунок покупцю!

Затишне подвір`я, загороджене з трьох сторін, заїзд наразі не облаштований, але для нього є відповідне зручне місце, передбачене ще від початку будівництва.

Земельна ділянка площею 0,07 га, приватизована, має ледь помітний нахил, на ділянці ростуть декоративні рослини, квіти, фруктові дерева, є місце для городу.

Комфортна локація, хороший заїзд, неподалік зупинка маршрутки, перукарня, продуктовий та господарський магазини, в пішій доступності ринок Млинівський.

Ціна будинку 59 000 доларів США, можливий торг після огляду. Перегляди за попередньою домовленістю!


Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: