Цегляний будинок з комунікаціями в районі цукрового. 35 000$, торг. Є-Оселя!

Просторий цегляний будинок з усіма комунікаціями та зручностями, розташований на невеличкій дуже приємній асфальтованій вуличці в районі цукрового заводу. Підходить під вимоги кредитування програми Є-оселя!

Добротна будівля на потужному фундаменті, змурована з червоної цегли, дах – металеві листи. Загальна площа – 132 м кв., кімнати просторі, стелі високі, вікна великі!

Два види опалення! Газовий та твердопаливний котли об`єднані в одну систему, тож ви матимете змогу суттєво заощадити на обігріві взимку! Каналізація та водопостачання централізовані.

Земельна ділянка 7 соток, приватизована, загороджена, велике подвір`я, є добротна надвірна споруда з гаражем, літньою кухнею різноманітними господарськими приміщеннями .

Будинок без ремонту! Дах добрий, але газовий комин потребує реконструкції. Частково замінені підлоги , система опалення наразі законсервована.

Зручне місце розташування – вулиця широка, асфальтована, поруч супермаркет, сусідні будинку тамують шум від центральної дороги, разом з тим, до кінцевої зупинки “одиниці” ви дійдете за лічені хвилини по асфальті не забруднивши ніг, в пішій доступності знаходиться школа, ще один супермаркет та безліч магазинчиків.

Ціна 35 000 доларів США, реальному покупцю – торг після перегляду. Перегляди за попередньою домовленістю.


Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: