Новий цегляний частково не завершений утеплений будинок на ділянці 13 соток. 35 000$, торг.

Новобудова в районі овочебази з найкращими характеристиками!

Матеріал побудови – цегла! Утеплений, поштукатурений, накритий металочерепицею. Зручних розмірів: всього 130 м кв. загальної площі, 5 житлових кімнат, два повноцінні поверхи.

В будинку можна жити вже сьогодні! Перший поверх , практично, жилий, залишилось трішки підправити оздоблення – і дві кімнати кухня та санвузол готові до проживання! Другий поверх має стяжки та чорнову штукатурку, розведену електропроводку, воду та підведений каналізаційний стояк, залишилось лише зробити внутрішні роботи, які кожен бажає зробити на свій смак, та встановити сантехніку, яка вже придбана і знаходиться в будинку.

Будинок енергоощадний! Опалення індивідуальне електричне! Встановлено ЕЛЕКТРОКОТЕЛ та лічильник день/ніч. Вода – власна насосна станція. Є електробойлер для підігріву води, електроплита в кухні.

Гарне та продумане планування: всі житлові кімнати ізольовані (дві на першому поверсі і три на другому), два санвузла (на першому та другому поверсі), простора кухня, окрема бойлерна, гардеробна.

Великий двоповерховий гараж з ямою та погребом.

Земельна ділянка 13 соток (дві ділянки 6+7)! Мінімум сусідів, навколо тиша, спокій і чудові краєвиди!

За документами – незавершене будівництво. То ж ви матимете змогу за бажанням легко змінити конфігурацію будинку на свій смак!

Всі наявні в будинку меблі, побутова техніка та сантехніка (в тому числі і не вмонтована, призначена для розміщення на другому поверсі) за умови купівлі без торгу залишаються в подарунок!

Ціна 35 000 доларів США, ціна обговорюється, в залежності від комплектації будинку та бажання придбати всі 13 соток землі або лише 6 соток.


Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: