Цегляний будинок з усіма зручностями в районі Підборців. 37 000$ .Торг.


Просторий добротний цегляний будинок для проживання великої родини!

+ чиста цегла, всі комунікації та зручності. 98,2 м кв. загальної площі. Три просторі житлові кімнати, вітальня, кухня, великий санвузол.

+ надзвичайно економний в обслуговуванні! Опалення на ваш вибір: є електрокотел, твердопаливна грубка та газовий котел КЧМ, який також чудово підійде під тверде паливо. Власна водяна свердловина, то ж платитимете лише за електропостачання. А встановивши сонячні панелі (є місце!) станете , взагалі, не залежними від комунальних служб та цін на енергоносії.

+ житловий стан! Не надто сучасно, зате чисто, охайно та доглянуто! Кімнати великі, світлі і сонячні, є можливість перепланування.

+ велика земельна ділянка! 13 соток землі загалом, подвір`я по периметру загороджене парканом, город відокремлений, придатний не лише для городництва, а й для розташування власної електростанції або облаштування ставка.

+ Багато надвірних будівель: гараж для авто, різноманітні господарські приміщення, глибокий погріб.

+ Привабливе місце розташування: асфальтована вулиця, прекрасні сусіди, автобусна зупинка маршрутки 14 поруч, до зупинки 6-го та 20-го маршруту – 5 хвилин ходи.

+ Унікальна пропозиція для підприємливих та розумних! Заробляйте гроші, не виходячи за межі власної оселі! Торгуйте самі або здавайте в оренду, облаштуйте салон краси, лікарський кабінет, майстерню – будь що, великий житловий масив Підборці потребує ваших послуг! В подарунок до будинку – магазин-павільйон для бізнесу! На одному подвір`ї! Біля автобусної зупинки! Не бажаєте вести підприємницьку діяльність? Магазин зараз в оренді! Просто отримуйте кошти, нічого не роблячи!

Ціна будинку – 37 000 доларів США, ціна обговорюється. Магазин-павільйон – в подарунок!


Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: