Для справжнього господаря! Будинок в селі Плоска + майже гектар землі. 8 500$, торг.

Мрієте про власне обійстя подалі від шуму автострад та залізниці? Відчуваєте в собі силу та бажання господарювати на власній землі? Але у вас діти, яким треба ходити в школу чи садочок? Вам потрібні “блага цивілізації” такі, як магазини, громадський транспорт, церква і будинок культури, ви хочете зручно діставатись до міста? На вас чекає господарство в селі Плоска!

  • Просторий дерев`яний житловий будинок – 96,4 м кв. загальної площі. 5 житлових кімнат, кухня, коридор і веранда. Місця вистачить для великої родини!
  • Є газ (котел “Данко”), криниця та електроенергія, можна облаштувати ванну кімнату в будинку або літній кухні. Є також і альтернативний вид опалення – твердопаливні груби.
  • Добротна цегляна надвірна будівля складається з багатьох господарських приміщень – шикарна газифікована літня  кухня з піччу, комора, хлів, сарай, гараж, є дровітня та глибокий погріб під будинком
  • Будинок в житловому стані! Не зважаючи на певні недоліки і необхідність ремонту, там можна жити! Будинок достатньо охайний, в ньому легко дихається, дерев`яні стіни прекрасно зберігають тепло взимку та прохолоду влітку, в будинку чудова добра аура і приємне загальне враження.
  • Великий шмат родючої української землі продається разом з будинком. Всього майже гектар – на 25 соток для будівництва та обслуговування будинку оформлений кадастровий номер, а решта близько 0,70 га землі – в користуванні, новий власник без проблем її приватизує за бажанням!
  • Село Плоска – досить великий населений пункт з розвиненою інфраструктурою, до нього можна зручно доїхати пристойною дорогою від Базарчика через Семидуби або коротшою дорогою, але з гіршим покриттям, від цукрового заводу, обирайте шлях, який вам зручніший! В селі працює потужне сільськогосподарське підприємство, активно розвивається спорт. Неподалік села розташовані видатна пам`ятка козацької доби “Козацький редут” та гідрологічний заказник “Урочище Стрілки”

Ціна господарства – 8 500 доларів США, можливий торг після огляду будинку!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: