Добротний цегляний будинок для родини в с.Семидуби. 15 000$, торг

Чудовий будинок для сімейного затишку – міцний, високий і просторий!  Загальна площа 111,8 м кв., в будинку чотири великі кімнати (великий прохідний зал та три ізольовані спальні), зроблено велику добудову із блоків, де за планом мають розміститись просторий санвузол, зручна кухня та передпокій.  Наразі добудова не завершена, без перестінків та внутрішніх робіт, то ж ви зможете розпланувати на свій смак і по своїй потребі! Не зважаючи на незавершену добудову, в будинку можна проживати – є опалення (газовий котел), а три із чотирьох кімнат в  житловому стані (одна – в стадії розпочатого ремонту).  Високе горище надає можливість облаштування мансардного поверху за бажанням.

Приватизована земельна ділянка площею 0,25 га з двох боків межує з сусідніми домогосподарствами, а з тильної  сторони має вихід на вільні від забудови та інших користувачів зелені луки, то ж вам гарантована можливість  милуватись розкішними краєвидами під час відпочинку на природі в двох кроках  від власної оселі!

Разом з тим, будинок розташований , практично, в центрі села: сільська рада, клуб, магазин, школа, церква, автобусна зупинка – все поряд, в пішій доступності!

Господарство має всі комунікації – є газопостачання, власна свердловина з насосною станцією, електрика.  Газовий котел застарілої моделі, зате може чудово виконувати функцію твердопаливного. Наявні всі необхідні господарські будівлі – два погреби, цегляний гараж з оглядовою ямою, великий сарай з каменю-ракушняку, старий, але міцний і добротний.

Ціна будинку – 15 000 доларів США, реальному покупцю – торг. Розглянемо варіанти обміну на квартиру в Дубно або на будиночок меншого розміру поблизу міста.

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: