Бюджетно! Житловий будинок в районі м`ясокомбінату з ділянкою 15 соток за 17 000$. Можлива знижка 3 000$!

Достатньо просторий шлаково-цегляний будинок, розташований в зручному, доступному місці, в двох кроках від центральної дороги та зупинки “М`ясокомбінат”.  Загальна площа будинку 87,3 м кв., в будинку 4 житлові кімнати, кухня-котельня, коридор і веранда. Кухня-котельня, як для кухні, замала, але просто чудово підійде для облаштування ванної кімнати, а кухню-їдальню цілком можна зробити в одній із кімнат, адже трьох спалень абсолютно достатньо для середньостатистичної родини.

Будинок газифікований, опалювався газовим котлом, який наразі переобладнаний на тверде паливо. Вода на подвір`ї, то ж провести воду в будинок – питання чисто технічне і не вимагає багато зусиль чи коштів. Будинок ззовні потребує ремонту.  Проте високий фундамент, великі вікна та високі стелі дають необмежені перспективи – за умови сучасного оздоблення будинок матиме солідний і дуже привабливий вигляд. Кімнати будинку в посередньому житловому стані (живуть квартиранти).

Суперова земельна ділянка – 15 соток приватизованої землі, фактично, дві ділянки поряд, з можливістю облаштування ще одного заїзду або добудови,чи, навіть, будівництва ще одного житлового будинку, за бажанням.

Господарська споруда (сарай), також потребує осучаснення, адже господарство давно не відчувало рук люблячого господаря, але має чудове майбутнє, завдяки розташуванню та наявності комунікацій.

Є невеликий нюанс по документах, який не перешкоджає укладенню договору купівлі-продажу та користуванню будинком.

Якщо ви готові вирішити питання власними силами – ми готові продати “завтра” і зі значною  знижкою за 14 000$ !

В іншому випадку – ціна будинку 17 000$, без торгу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: