Солідне господарство в селі Варковичі. 23 500$, торг.

Справжня знахідка для доброго господаря! Чудове обійстя в селі Варковичі Дубенського району, яке складається з великого, просторого житлового будинку, безлічі добротних надвірних споруд та гарного шмату родючої української землі.

Будинок цегляний, з високим цоколем, зі сторони внутрішнього подвір`я має вигляд двоповерхового, всі розташовані в цоколі приміщення зручної висоти, достатньо світлі та просторі, тому цокольний поверх цілком може використовуватись як повноцінний житловий. В цоколі розташовані: кухня, санвузол, комора, котельня та вітальня, де зручно приймати гостей. На основному поверсі є чотири житлові кімнати, дві веранди, коридор, який можна чудово перетворити на гардеробну та ще одне тепле та сухе приміщення, де можна розмістити для зручності другий санвузол. Вікна пластикові, фасад впорядкований, дах вкритий прекрасною добротною бляхою, всі комунікації і наявності, то ж будинок потребує лише косметичних процедур та осучаснення внутрішніх приміщень.

Загальна площа будинку – 218,9 м кв., із них 107.3 м кв в цоколі і 111.6 м кв. на основному поверсі.  Площа земельної ділянки – 25 соток, за потреби площа ділянки може бути значно збільшена. Багато господарських будівель – два гаражі, при чому один з оглядовою ямою, хлів, сарай, дровітня, одним словом, все, що потрібно в господарстві!

Всі комунікації: є газ, водопостачання та три фази електроенергії. Будинок має два види опалення – газовий котел, який можна використати , як твердопаливний, встановивши, за бажанням, поряд газовий сучасніший, та дві грубки, які прекрасно опалюють основний поверх будинку. В цоколі є піч – подарунок для вправної господині.

Велике подвір`я, зручний заїзд, прекрасне місце розташування: асфальтованою вулицею їздять рівненські маршрутки, неподалік є школа, магазин, церква та сільська рада, а шанувальники природи та відпочинку знайдуть неабияку втіху на березі розташованого поруч ставка.

Село Варковичі – великий населений пункт з розвиненою інфраструктурою, власними підприємствами  та зручним сполученням з обласним та районним центрами. Звідти можна швидко дістатись в Рівне чи Дубно на роботу, навчання або просто на закупи.

Ціна господарства – 23 500 доларів США, ціна обговорюється. Огляди за попередньою домовленістю. Розглянемо варіант обміну на квартиру в м.Рівне (ключ на ключ або з нашою доплатою) Не актуально.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: