Трикімнатна квартира з прекрасним плануванням у зручному районі. 22 500$, торг.

Трикімнатна квартира, розташована на четвертому поверсі п`ятиповерхового цегляного будинку покращеного планування (“чешка”). Квартира без ремонту, але має багато інших переваг:

1. Зручний район. Мікрорайон, розташований між зупинками “Хмільники” та “5-та школа”, справедливо вважається одним із найкомфортніших для проживання в м. Дубно. Поруч три школи, садочок, доросла та дитяча поліклініки, магазини, супермаркет, аптеки, прекрасне сполучення з будь-яким районом міста.

2. Хороше розташування будинку. Будинок стоїть в середині житлової забудови, подалі від дороги, має окреме подвір`я, де можна зручно припаркувати авто, поруч є дитячий майданчик.

3. Тепло. Квартира розміщена в середині будинку (не кутова!), на середньому поверсі. Опалення централізоване, котельня поруч, то ж батареї завжди гарячі, під`їзд обладнаний кодовим замком, що сприяє збереженню тепла.

4. Можливість в перспективі встановити автономне опалення. Будинок обладнаний газовими колонками, квартири на 5-му поверсі та 3-му поверсі по стояку вже відрізані від централізованого теплопостачання, що надає технічну можливість для встановлення газового котла.

5. Чудове планування. Загальна площа 62,2 м кв. Кімнати ізольовані, прекрасна простора кухня площею майже 8 м кв. , санвузол роздільний, у ванній кімнаті достатньо місця для пральної машини будь-якого розміру, великий передпокій, дві стінні шафи-комірки, є лоджія та балкон.

6. Низька ціна! Відсутність ремонту компенсується невеликою ціною – лише 22 500 доларів США, реальному покупцю – розумний торг. Продається в зв`язку з переїздом. НЕ АКТУАЛЬНО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: