Газифікований будинок з присадибною ділянкою за доступну ціну! 12 000 $

Ваша родина вимагає більше місця? Ви мрієте про власний садочок та квітник, окрему кімнатку для дитини,  але коштів вистачає лише на 1-кімнатну “хрущівку”?  Тоді цей варіант – саме те, що треба!

Компактний будинок загальною площею 56 м кв., розташований на затишній зеленій асфальтованій вулиці в районі Чеського Страклова. Тихе, спокійне місце, зручний заїзд, магазини та зупинка транспорту в 10 хвилинах неквапливої ходи. Школа в пішій доступності – асфальтована пішохідна стежина веде просто до шкільних дверей без необхідності перетинати автомобільні дороги, тому шлях діток до школи абсолютно безпечний та зручний.

Будинок не новий, але доволі доглянутий, кімнати світлі і чисті, грубі саманні вибілені вапном стіни чудово утримують температуру в середині будинку – там дуже тепло в морози та прохолодно в літню спеку, в будинку легко дихається. Стан  посередній житловий, без ремонту і сучасного оздоблення, але кімнати приваблюють охайністю, то ж за крайньої потреби в будинку цілком можна проживати без негайних капіталовкладень.

Опалення наразі пічне, твердопаливні грубки справні, хоча в будинку є і газ – підведений до кухонної плити, є вся документація на встановлення конвекторів, то ж за бажанням ви зможете обігріватись і газом теж. Вода на ділянці, в кількох метрах від будинку (насосна станція качає воду із свердловини на декілька суміжних господарств), тому облаштування ванної кімнати – питання суто технічне і може бути вирішене без добудови. А якщо бажаєте розширити межі свого помешкання, то розмір і конфігурація земельної ділянки  дозволяють зробити прибудову з будь-якого боку будинку на вашим бажанням. Ділянка приватизована, загороджена, правильної прямокутної форми, суха і рівна, з хорошим родючим ґрунтом  площею 0,0644 га. На ділянці є невеличка господарська будівля, ростуть фруктові дерева та виноград. Чудовий великий льох із зручним входом знаходиться під будинком.

Ціна будинку цілком доступна – 12 000 доларів США, можливий торг в розумних межах. НЕ АКТУАЛЬНО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Реальне планування:

Перепланування з метою облаштування санвузла (ванної кімнати) без добудови:

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: