Цегляний утеплений будинок (115 кв.м.) в районі Спасівської церкви (центр міста). 33 000$, торг.

Цегляний будинок звичайних розмірів – 114,9 кв. м., 4 житлові кімнати, простора кухня, об`єднаний санвузол. Від стандартного будиночку відрізняться лише тим, що приміщення розташовані не на одному, а на двох поверхах. Таке планування дозволило зробити споруду компактною і на стандартній земельній ділянці площею майже 0,06 га є ще вдосталь місця для реалізації найсміливіших задумів. Будинок відремонтований, залишились лише деякі оздоблювальні роботи, найдорожчі та найважчі процеси вже виконані: будинок утеплений, дах перекритий сучасними покрівельними матеріалами, всередині замінено труби водопостачання, повністю поміняно електропроводку, в санвузлі вкладено сучасну плитку привабливого спокійного відтінку, всі стіни перетерті, на підлогах в житлових кімнатах постелено ламінат, зроблено натяжні стелі, в які вмонтовано дорогі сучасні світильники, встановлено економічний двоконтурний газовий котел. Для можливості ще більшого заощадження коштів, в кожній кімнаті встановлено крани на батареї, тому взимку ви зможете обирати, в якій кімнаті має бути дуже тепло, а в якій – порівняно прохолодно.  Вікна в будинку подвійні дерев`яні, достатньо нові та добре збережені, мають гарний вигляд та не потребують заміни, лише незначної реставрації. В будинку є майже всі комунікації – газ, електроенергія, водопостачання, септик запроектований. Є сарай та місце під гараж. Земельна ділянка правильної прямокутної форми,  приватизована, ззаду за будинком є місце для городу або садка, де навезено родючий ґрунт. По периметру ділянки є паркан, який наразі потребує ремонту та може бути відновлений невеликими зусиллями.

Будинок розташований в центральній частині міста (район прокуратури, Спасівської церкви), на тихій, зеленій вуличці, оточений красивими будівлями, в яких проживають привітні та врівноважені сусіди. Є заїзд від вулиці Спасівської та від супермаркету Дубно, також на вулицю можна заїхати від бару “Гранд”, тому за будь-якої погоди та пори року, швидко та без проблем можна дістатись до головних транспортних артерій міста, відвідати магазини та установи, школа також в пішій доступності, діти безпечно дійдуть до місця навчання, не перетинаючи жваву автомобільну дорогу.

Ціна будинку – 33 000 доларів США, можливий розумний торг після огляду будинку.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: