ТЕРМІНОВО! Двокімнатна квартира з окремим входом та земельною ділянкою. 13 500$, можлива розстрочка.

Терміново продається двокімнатна квартира з усіма зручностями, розташована на першому поверсі двоповерхового будинку в районі ГАПу (між Хмільниками та залізничним вокзалом). Квартира  площею фактично понад 50 кв.м. (за документами 44,6), має індивідуальне опалення, окремий вхід та загороджену земельну ділянку в користуванні (приблизно 1  сотка, можна приватизувати!), де є заїзд та навіс для паркування автомобіля, а також можливість облаштувати зону відпочинку або посадити садок чи город. В квартирі дві суміжні кімнати, велика кухня (добудована), коридор та роздільний санвузол, що складається з душової кімнати, туалету та пральні. Кілька років тому в квартирі було зроблено євроремонт, на підлозі плитка та ламінат, опалення – сучасний настінний двоконтурний газовий котел, вікна пластикові, добудова утеплена. До квартири додається цегляний сарай в загальному дворі.

Ціна квартири 13 500 доларів США , можливе розтермінування платежу (за умови розтермінування ціна 15 000 $, 7 000 відразу,  решта – на виплату).

Огляди виключно за попередньою домовленістю!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: