Трикімнатна квартира на Базарчику. 23 500$, торг.

Трикімнатна квартира, розташована на 3-му поверсі 5-типоверхового цегляного будинку в районі Базарчика (вул. Мирогощанська). Квартира дуже тепла, не кутова, вікна на 2 сторони, перепланована, перепланування законне. Загальна площа квартири 58,9 кв.м., кухня об`єднана з їдальнею, а санвузол збільшений за рахунок частини коридору, тому легко вмістив всю сучасну сантехніку (є душова кабіна і біде), пральну машинку та безліч необхідних побутових дрібниць. В квартирі частково зроблено ремонт (кухня, санвузол та їдальня), спальня і зал в звичайному житловому стані, вікна замінені на пластикові, встановлено добротні вхідні двері, балкон не впорядкований. Квартира продається з сучасними кухонними меблями, також в спальні залишається вбудована шафа-купе, з гарними дзеркальними фасадами, які за бажанням можна використати в іншому місці, інші меблі можуть бути залишені за додатковою домовленістю. Будинок має своє подвір’я, де можна припаркувати авто, в кількох кроках знаходиться сучасний дитячий майданчик, поруч є зупинка транспорту,  банки, перукарні, магазини, супермаркет, стоматкабінет, в пішій доступності початкова школа-садочок №4 .

Ціна квартири – 23 500 доларів США, ціна обговорюється! НЕ АКТУАЛЬНО

Огляди виключно за попередньою домовленістю!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: