Двоповерховий цегляний будинок за прийнятну ціну. 26 900$, торг.

Вигідна пропозиція для шанувальників просторого житла – доволі “молодий” цегляний будинок, площею 151,4 кв.м., побудований в 1992 році на рівненькій та сухій земельній ділянці поруч з парком в районі вулиці М`ятинської (можливий також заїзд від великого базару). Два повноцінні поверхи сполучені зручними дерев`яними сходами, в будинку чудове планування – простора кухня площею 14 кв.м., дві світлі ізольовані кімнати на першому поверсі та три на другому, на кожному поверсі передбачено санвузол,  також є  засклена тераса, яку  за бажанням легко можна перетворити на балкон. Всі приміщення поштукатурені, розведено електромережу, є каналізаційний стояк. Столярка дерев`яна, цілком придатна для використання, підлоги на першому поверсі частково потребують заміни, зате на другому поверсі на підлозі хороші, практично, нові дошки. Газ є на ділянці – газифікована літня кухня, так звана “врем`янка”, є також проект газопостачання будинку та газовий комин. Наразі будинок можна опалювати твердопаливною грубкою,  обкладеною кахлями, яка вдало розташована по центру будинку та обігріває весь перший поверх і не дозволяє промерзнути другому.

Будинок накритий оцинкованою бляхою, тому мешканці ще багато десятиліть зможуть спокійно насолоджуватись сухою оселею, адже цей матеріал просто не має зносу.

Земельна ділянка правильної прямокутної форми, приватизована, має хороший заїзд, поруч живуть чудові добропорядні сусіди, в кількох кроках є старовинний парк. Подвір`я загороджене з усіх боків, від дороги встановлено сучасний бетонний паркан. На ділянці є добротна цегляна господарська будівля, що об`єднує літню кухню (фактично, це ще одне житлове приміщення, що має всі комунікації і опалення), гараж та сарай, є також сухий глибокий льох для зберігання городини та консервації.

Ціна господарства – 26 900 доларів США, торг реальному покупцю!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: