НЕ АКТУАЛЬНО. Половина цегляного будинку в центрі, під житло або комерцію! 10 500$. торг!

Половина цегляного будинку (за документами – двокімнатна квартира), розташована в навпроти райвідділку поліції (вулиця Пекарська). Загальна площа 48,3 кв.м., наразі вхід з двору, але цілком можна переобладнати вхід з фасадної частини, є реальна можливість безболісно та швидко вивести із житлового фонду (сусіднє приміщення – комерційного призначення). Всі комунікації поруч! Газ і вода буквально під порогом, електроенергія є в приміщенні. Опалення пічне, грубка розташована по центу квартири і обігріває всі кімнати. Несущі стіни всередині відсутні, лише перегородки в пів цеглини, тому приміщення чудово піддається переплануванню та реконструкції, може бути пристосоване для будь-яких потреб. Вулиця Пекарська – місце великого проходу людей, там розташований райвідділок поліції, СБУ, військкомат, школа-гімназія, поруч міграційна служба, міська рада, нотаріальні контори, стоматологічна поліклініка.

Також приміщення може бути чудово використане як житло, адже має окремий вхід та статус квартири, що дозволяє власнику проживати не залежно від сусідів в юридичному сенсі та фактично. В квартирі дві просторі кімнати, кухня, коридор та велика комора, де можна облаштувати санвузол. Бонусом для мешканців є добротний глибокий льох та невеличкий сарай, розташовані поруч з будинком.

Ціна – 10 500 доларів США, реальному покупцю – торг!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: