Бюджетна ціна! Простора трикімнатна квартира на цукровому всього за 15 900$! Торг можливий.

Чудовий недорогий варіант з великими перспективами! Простора, світла трикімнатна квартира з великими кімнатами, високими стелями та дозволом на автономне опалення, розташована на першому поверсі двоповерхового цегляного будинку в районі цукрового заводу.

Загальна площа 67,2 кв.м., всі кімнати ізольовані, санвузол роздільний. Квартира чудово піддається переплануванню, за бажанням можна збільшити кухню та передпокій,  об`єднати санвузол, а відсутність ремонту в даній ситуації, скоріше, плюс, а не мінус. Висота стелі дозволяє створити власний дизайн помешкання –  доступні підвісні, натяжні, багаторівневі стелі на  ваш смак, всі будуть мати гарний вигляд у просторих приміщеннях.

В квартирі є всі комунікації , газовий  лічильник та газова колонка, яку можна чудово замінити на двоконтурний газовий котел, адже  квартира відрізана від централізованої тепломережі і має дозвіл на встановлення автономного опалення.  Сантехніка відсутня, зате стояки в чудовому стані, а мінімальна кількість поверхів і квартир в будинку робить проживання на першому поверсі дуже комфортним.

Будинок цегляний, добротний (“сталінка”), стоїть посеред доглянутого зеленого подвір`я, де не вештаються сторонні особи та є місце для паркування авто. В подарунок покупцю залишається цегляний сарай та погріб, розташовані в безпосередній близькості від будинку.

Ціна квартири – 15 900 дол. США, ціна обговорюється. НЕ АКТУАЛЬНО

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: