Двокімнатна квартира в центрі. 16 900$, торг.

Приємна і чиста двокімнатна квартира, на першому поверсі цегляного чотирьохповерхового будинку в центрі міста (район паспортного столу). Чудовий варіант для тих, хто не любить або не може підніматись сходами: перший поверх позбавить вас цієї незручності, але при цьому вам не заважатиме міський шум, адже вікна квартири виходять в затишне зелене подвір`я, а під квартирою знаходиться сухий добротний підвал, тому в квартирі завжди тепло і сухо. Кімнати суміжні,  дуже сонячні, дивляться вікнами  на південь та захід, невеличка кухня зручної квадратної форми, тому в ній без проблем розмістилось усе необхідне, не зважаючи на скромні розміри. Санвузол об`єднаний, в квартирі також є комірка (стінна шафа) та велика гардеробна, а запаси на зиму та громіздкі речі дуже зручно зберігати в підвалі та сараї, що знаходяться безпосередньо біля квартири.

В цілому квартира  в  житловому стані, чиста, охайна, без сучасного ремонту, але  має значні покращення та приємні бонуси: пластикові вікна, якісні вхідні двері,  сучасну дорогу сантехніку та оздоблення європейського зразка у ванній кімнаті та красиво облицьовану робочу стіну в кухні. В подарунок покупцю залишаються меблі, серед яких є  сучасна дзеркальна шафа в коридорі, добротна, майже нова, кухонна “стінка”, і, можливо, деяка побутова техніка, а також безліч інших дрібниць – предметів інтер`єру. На підлозі в квартирі паркет з натуральної деревини, наразі трохи занедбаний, але ще цілком придатний для реставрації та подальшого використання. Опалення центральне (в будинку багато квартир мають автономне, тому є можливість без проблем відрізатись), є газова колонка (нова, сучасна) та всі лічильники.

Будинок розташований в центральній частині міста, поруч дитячий садок, школа, банк, стоматологічна клініка, магазини, кав`ярні та аптеки, разом з тим вулиця позбавлена інтенсивного руху траспорту, дуже комфортна для проживання.

Ціна квартири – 16 900 доларів США, перевага розрахунку в євро за курсом. НЕ АКТУАЛЬНО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: