Будинок з новим та якісним ремонтом. Унікальний дизайн в кожній кімнаті! Можлива розстрочка платежу!

Омріяна оселя в мікрорайоні Садової – добротний просторий будинок, в якому в 2015-2017 році було зроблено капітальний ремонт-реконструкцію за індивідуальним проектом.   За стандартним, на перший погляд, зовнішнім виглядом, ховається надзвичайно  комфортне помешкання, де кожен куточок має своє неповторне “обличчя” та шарм. Інтер`єр кожної кімнати є унікальним, разом з тим, всі приміщення чудово гармонують між собою та створюють прекрасний ансамбль сучасного житлового будинку. Загальна площа житла – 96 кв.м.,  простора світла кухня площею 13 кв.м. буде зручною для самої вибагливої господині, а шикарна ванна кімната площею понад 11 кв.м. з легкістю вмістила і душову кабіну, і власне, ванну, і пральну машинку, і унітаз, і сушку для білизни, і все одно залишилось багато вільного місця, а цікаве дизайнерське рішення у вигляді дзеркальної вбудованої шафи-купе візуально збільшує і без того просторе приміщення. В кухні, ванній та коридорі вашим ногам буде завжди комфортно завдяки “теплим” підлогам, сучасна система опалення дозволяє обігрівати кожне приміщення окремо на ваш вибір.  Загалом будинок надзвичайно енергоощадний – сучасний газовий котел-колонка споживає мінімум газу,  новий дах (перекритий в 2017 році) убезпечує від непогоди, а  грубі утеплені  стіни будинку, завдяки матеріалу побудови, працюють по принципу термосу – утримують прохолоду влітку та тепло взимку. Для тих же, хто особливо шанує тепло та відкритий вогонь, в будинку є справжній камін, біля якого так чудово відпочивати зимовими вечорами! Чотири житлові кімнати оздоблені в різній кольоровій гаммі, але мають спільні  риси – багаторівневі підвісні стелі індивідуального дизайну з підсвіткою, цікаві барельєфи та фактурні картини на стінах, вдало підібраний за кольором ламінат, міжкімнатні двері гармонійно вписуються в кожен інтер`єр.

Матеріал побудови будинку комбінований – основна частина змурована з глинобитних блоків, добудова цегляна. Фасад будинку утеплений, “затягнутий” клеєм, фундамент майже весь обкладений декоративним камінням. Каміння закуплене на весь фундамент і на паркан, залишилось лише обкласти незначну частину фундаменту та оздобити стовпи і фундамент паркану. Паркан і ворота також виконані ковалем на індивідуальне замовлення за дизайнерським малюнком, мають унікальний візерунок, який не має аналогів в Дубно.  Загалом, подвір`я ще потребує удосконалення,  яке можна зробити вже невеликим коштом і не надто значними зусиллями, аби мати ідеальне обійстя.

Земельна ділянка площею 0,07  га, приватизована, на ділянці є гараж та сарай, окреме місце для городу, красивий квітник. Реконструкція будинку узаконена документально, документи в повному порядку. Будинок продається в зв`язку з переїздом.  За домовленістю в будинку можуть бути залишені  меблі та нова побутова техніка.

Ціна – 45 000 тис. доларів США, торг можливий! Якщо меблі і побутова техніка вам не потрібні, то торгуватись можна суттєво! Огляди за попередньою домовленістю!

Розглянемо варіант з купівлею в розстрочку, або оренди з правом викупу за умови внесення завдатку.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: