Купіть будинок з комунікаціями та земельною ділянкою за ціною квартири-“хрущівки”!. 12 900$, торг.

Невеликий будиночок загальною площею 43,5 кв.м., розташований на чудовій, сухій та рівній земельній ділянці в районі м`ясокомбінату. В будинку дві кімнати, невеличка кухонька, передпокій та веранда, є газ (в грубку і до плитки) та водопостачання (свердловина). Будинок глинобитний, обкладений цеглою,  потребує косметичного ремонту зсередини, проте цілком  придатний для проживання невеликої родини, в подарунок покупцю залишаються деякі меблі – не нові, але добротні та справні.

Земельна ділянка площею  0,0783 га, приватизована, загороджена, від дороги встановлено сучасний паркан, є хороший льох для зберігання городини та консервації, 2 сараї (цегляний і дерев`яний).  Для тих же, хто мріє про велике помешкання, бонусом до будинку додається проект реконструкції з усіма дозволами та погодженнями, який передбачає збільшення житла та побудову гаража.

Тиха асфальтована вулиця, де відсутній інтенсивний рух транспорту, стане зручним місцем мешкання для шанувальників тиші, а маршрутка № 20, що ходить безпосередньо біля будинку, дозволить зручно та швидко дістатись  до центру міста.

Будинок та земельна ділянка продаються по ціні середньої однокімнатної квартирки або малесенької двушки-“хрущівки”, усього 12 900 дол. США, реальному покупцю – торг після огляду будинку. НЕ АКТУАЛЬНО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: