Доглянутий будинок з усіма зручностями в чудовому місці. 29 000$, торг.

Гарненький, акуратний та доглянутий будиночок привабливо розташувався на затишній, зеленій вуличці в районі меблевої фабрики. Будинок вдалих розмірів, загальною площею 77 кв.м.,  не надто великий, але дуже зручний, має 4 житлові кімнати, тому чудово підійде і для невеликої родини, і для чисельної  сім`ї з дітьми. В будинку є всі комунікації та зручності, в кімнатах зроблено косметичний ремонт, вирівняні стіни та стелі, скрізь стоять склопакети в пластику, міжкімнатні двері та підлоги дуже добротні, з натуральної деревини, доглянуті, цілком придатні для використання, сантехніка достатньо нова та акуратна. Дах новий, покрівля з сучасної металочерепиці з гідроізолювальною підкладкою надає будинку привабливого вигляду та затишку і  комфорту його мешканцям. Матеріал побудови будинку – комбінований. Міцний фундамент з каміння дозволяє облаштувати, за бажанням, мансардний поверх, а добротні широкі глинобитні стіни забезпечують додаткову термоізоляцію, завдяки їм в будинку за будь-якої погоди взимку тепло та сухо, а літом – прохолодно. Добудова ( кухня, коридор та просторий об`єднаний санвузол) зроблена з цегли. Будинок опалюється газовим двоконтурним котлом з циркуляційним насосом, чавунні радіатори прекрасно підтримують тепло взимку.  Подвір`я будинку також доглянуте та впорядковане, має всі необхідні споруди – сарай, літню кухню, погріб, є місце для побудови гаража, земельна ділянка  0,068 га загороджена, приватизована, суха і рівна, на ділянці є город, фруктові дерева та чудовий різнобарвний квітник.

Документи готові до продажу, будинок, за бажанням покупця, може бути звільнений в найкоротший термін.

Ціна – 29 000 дол. США, ціна обговорюється. НЕ АКТУАЛЬНО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: