Новий добротний будинок зі зручностями в с.Верба. 19 950$, торг.

Просторий і добротний цегляний будинок, розташований в районі новобудов в с.Верба. Загальна площа  – 130 кв.м., в будинку велика кухня площею 12,5 кв.м. об`єднана з їдальнею 12,3 кв.м.,  санвузол, де передбачено місце та підведені комунікації для ванни і душової кабіни одночасно, 3 житлові кімнати, з яких дві – дуже просторі, мають по 2 вікна, тому при потребі кімнат можна зробити п`ять, коридор, веранда і котельня. Будинок обладнаний сучасною системою опалення  “теплі підлоги” та потужним твердопаливним котлом. Внутрішні роботи частково не завершені, але більшість приміщень знаходяться у житловому стані, оздоблені сучасними матеріалами , залишилось впорядкувати лише 2 житлові кімнати, тобто, будинок вже готовий для проживання. Біля будинку є велика господарська будівля, яка вміщує в себе літню кухню, сарай та гараж, також під будинком є добротний глибокий погріб. Земельна ділянка 0,19 га приватизована, суха і рівна, на ділянці є оброблена рілля та прекрасний молодий фруктовий садок, ягідні  кущі. Поруч  проживають адекватні доброзичливі сусіди. В кількох хвилинах ходу від будинку знаходиться автобусна зупинка, магазин, в пішій доступності залізнична станція та школа. Село Верба – великий населений пункт з розвиненою інфраструктурою, має чудове транспортне сполучення з районним та  обласним центром, комфортне для поживання сім`ї з дітьми.

Ціна домоволодіння – 19 950 дол. США, ціна обговорюється. Огляди за попередньою домовленістю!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: