Трикімнатна квартира з автономним опаленням та гаражем по вул. Шевченка (центр). Можна перепланувати в простору двокімнатну! 17 500 $, торг.

докКомпактна трикімнатна квартира з окремим входом, розташована на другому поверсі двоповерхового чотирьохквартирного цегляного будинку на мальовничій стародавній вулиці Панєнській (зараз – вулиця Шевченка). Помешкання чудово поєднує в собі  комфорт міської квартири з перевагами приватного будинку . В квартирі окремий вхід, індивідуальне опалення, мінімум сусідів та загороджене подвір`я на дві сім`ї, де є гараж з глибоким льохом та сарай. Разом з тим, в квартирі є всі зручності, балкон, поруч знаходиться автобусна зупинка і магазин, в двох кроках від квартири є школа  і парк з дитячим майданчиком, за десять хвилин неквапливої ходи можна потрапити в самий центр міста, на Майдан Незалежності.  Загальна площа квартири – 52 кв.м., кімнати суміжні (зал прохідний), санвузол об`єднаний, опалення – газовий котел. Квартира в посередньому житловому стані. Добротний цегляний гараж біля будинку надається покупцю квартири у подарунок. За бажанням, квартиру можна перепланувати в простору двокімнатну з великою кухнею-їдальнею. Ціна квартири – 17 500 дол. США, реальному покупцю – торг після огляду квартири, огляди за попередньою домовленістю!

IMG_2860IMG_2859

 

 

 

 

IMG_2850IMG_2852

 

 

 

 

IMG_2857IMG_2858

 

 

 

 

IMG_2848IMG_2849

 

 

 

 

IMG_2865IMG_2864

 

 

 

 

IMG_2866IMG_2861

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: