Не актуально. Добротний будинок для великої родини в чудовому місці. 29 000 $, торг.

Чудовий вибір для великої родини!

Просторий та добротний житловий будинок, розташований в надзвичайно зручному мікрорайоні , неподалік зупинки “Садова”.

Дуже зручна локація! Все поруч! В пішій доступності школа-садочок, супермаркет “АТБ”, ринок “Козацький”, хвилина ходи до зупинки транспорту та магазину з товарами щоденного вжитку. 10 хвилин пішки як до Базарчика, так і до центру міста!

В будинку 5 житлових кімнат! Кожному члену родини по окремому куточку! 3 затишні спальні, вітальня та просто величезний зал, який можна з легкістю та без затрат поділити на дві кімнати!

Всі комунікації та зручності!  Простора кухня, великий санвузол та містка комора! Опалення – газовий котел, є також газова колонка.

Стан житловий! Помешкання без сучасного оздоблення, зате чисте і доглянуте, придатне для проживання без негайних капіталовкладень!

Матеріал побудови комбінований – невеличка частка дерев`яна, велика цегляна добудова, весь будинок охоплений суцільним фундаментом -армопоясом та обмурований силікатною цеглою.

Відмінна земельна ділянка площею 9 соток, рівна, загороджена! Багато фруктових дерев та квітів, місце для городу та зони відпочинку –  будь-яке ваше бажання перетвориться в реальність!

Для працьовитого господаря та його авто є великий гараж-майстерня, а великий погріб для зберігання запасів на зиму розташований під будинком.

Видано завдаток. Ціна – 29 000 доларів США, ціна обговорюється!

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: