Бюджетна ціна! Квартира – частина будинку з гаражем, погребом і городиком! 14 500$, торг!

Прекрасний варіант для тих, хто не може визначитись, що краще – квартира чи будинок?

+ Повноцінна квартира – 2 житлові кімнати, простора кухня і д-у-у-уже великий санвузол (12 м кв)! 56,6 м кв. загальної площі!

+ Можна перепланувати в трьохкімнатну квартиру без зайвих руйнувань: зробити перегородку у величезному приміщенні санвузла і облаштувати там кухню цілком пристойних розмірів, а приміщення кухні використати як кімнату!

+ Будинок одноповерховий, цегляний, критий шифером. Лише 5 квартир, кожна має окремий вхід, надвірні будівлі та городик, сусіди спокійні та доброзичливі.

+ Документи саме на квартиру, відповідно, власник – сам собі господар і не потребує згоди інших мешканців з будь-яких питань.

+ Є всі комунікації та зручності! Опалення – газові конвектори, у ванній кімнаті електрична тепла підлога, душова кабіна, унітаз, виводи під пралку та умивальник, є електробойлер.

+ Стан середній житловий! Підійде для безпосереднього проживання або під оренду після легенького косметичного ремонту. Всі наявні в квартирі меблі (кухня, шафи, диван та новенька стінка в передпокій в упаковці), за бажанням покупця, можуть бути безкоштовно залишені в подарунок!

+ Поруч великий гараж, погріб, сарай та грядка. Зелене затишне подвір`я, де можна влаштувати пікнік, не виходячи з дому, та безпечно бавитись діткам.

+ Зручне транспортне сполучення! Поруч зупинка “Залізничний вокзал”, звідки маршрутки їдуть у всі мікрорайони Дубна, в пішій доступності “Епіцентр”, “Хмільники”, багато магазинчиків в кількох кроках. Дві школи та садочок також в 15 хвилинах ходи.

+ Бюджетна ціна! Усього 14 500 доларів США за 56,6 м кв. в цегляному будинку з усіма комунікаціями та пречудовими бонусами!



Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: