Цегляний будинок на дві сім`ї або для однієї великої родини. 36 900$, торг!

Просторий цегляний будинок в доброму житловому стані, розташований на тихій, зеленій вулиці в районі м`ясокомбінату.  Загальна площа будинку – 130,1 кв.м., його основною “родзинкою” є поділ на два окремих незалежних помешкання, кожне з яких має власний санвузол та кухню. Тому цей будинок чудово підійде для сім`ї, де старше і молодше покоління бажають жити поруч, але, разом з тим, окремо. Якщо ж будинок потрібен для проживання однієї великої родини, то заміна однієї кухні на ізольовану житлову кімнату збільшить житєвий простір, а другий санвузол – просто знахідка для багаточисельної сім`ї, адже всім відомо, як прикро чекати зранку черги в душ! Житлових кімнат п`ять: дві в одній частині і три в іншій, тож кожна родина може мешкати з комфортом та незалежно від сусідів. Опалення окреме – кожна частка має власний котел та газовий лічильник,а  вода підведена до кожної частки з однієї власної свердловини.

Будинок в хорошому житловому стані, там постійно проживають і опалюють, тому в будинку наразі можна жити без негайних капіталовкладень. В одній із частин будинку на підлозі вкладено ламінат, кухні та санвузли облицьовані плиткою. Дах, критий шифером поверх бляхи, прослужить ще багато десятиліть, вберігаючи оселю від дощу і холоду, а високий фундамент гарантує сухість приміщенням та надає будинку солідного вигляду. Вікна дерев`яні, в доброму стані, заміни не потребують.  На обійсті є всі необхідні господарські будівлі – підвал, сарай та просторий гараж.

Чудова земельна ділянка площею 0,01427 га приватизована, суха і рівна, вдало розподілена на заїзд, подвір’я, квітник та солідний шмат городу. Заїзд і подвір`я вимощені “косткою”, загороджені сучасним парканом, ворота та хвіртка красиві ковані.

Вдала локація для тих, хто прагне тиші та спокою, але , разом з тим, бажає без зайвих зусиль дістатись до центру міста громадським транспортом , без прив`язки до власного авто. Вулиця заасфальтована, маршрутка зупиняється в кількох метрах від будинку, дуже затишний та спокійний район з перспективами розвитку та забудови.

Ціна домогосподарства – 36 900 доларів США, реальному покупцю – торг!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: