Шикарна квартира-студія з новим євроремонтом. 26 999$, торг.

Ви – сучасна людина?  Любите простір і комфорт? Зневажаєте тісноту і старий хлам? Бажаєте жити в зручному районі і на зручному поверсі? Тоді цей варіант саме для вас!

Чудова квартира – студія, загальною площею 55.1 м кв., складається з красивого просторого залу, об`єднаного з кухнею, великого санвузла та  відокремленої спальні. Шикарний варіант для невеликої родини, закоханої пари або самостійної і незалежної людини!

Прекрасне розташування (зупинка Садова) –  в кількох кроках як центр, так і Базарчик, відмінне транспортне сполучення з будь-яким районом міста, в пішій доступності ринок Козацький, а продуктовий магазин , буквально, в дворі.

Найзручніший другий поверх.  Квартира дуже світла та сонячна, вікна виходять на південний захід, під вікнами зелена зона та квітник.

Абсолютно новий, щойно зроблений ремонт! Залишилось лише декілька незначних  штрихів – і можна заїжджати! Теплі підлоги, потужна електропроводка, нові труби, сучасне економне опалення, дорогі склопакети, вдалий дизайн в спокійних кольорах, який точно буде вам до вподоби!

Документи в порядку! Всі перепланування узаконені та зареєстровані належним чином, квартира готова до продажу!

Ціна – цілком адекватна! 26 999 доларів CША за 55 квадратів і сучасний ремонт, реальному покупцю – розумний торг! Ціна актуальна до Нового року!

Продається в зв`язку з необхідністю переїзду в інше місто.

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: