Простора трикімнатна квартира з автономним опаленням. 29 500$, торг. Можливий варіант під комерцію.

Велика та комфортна квартира з відмінними перспективами, розташована в досить новому триповерховому  цегляному будинку в районі Львівського повороту:

  • Загальна площа понад 80 м кв. – найвибагливіший покупець вважатиме цю квартиру достатньо просторою
  • Високий перший поверх – так званий “бельєтаж”, підніматись не високо, але, перебуваючи в квартирі, ви відчуватимете себе на певній висоті, майже, як на другому поверсі, а розташовані під вікнами квітники та зелена зона оберігають квартиру від пилу та шуму.
  • Зручне планування – велика кухня площею понад 11 м кв, роздільний санвузол, кімнати ізольовані. За потреби найбільшу кімнату з двома вікнами можна легко перетворити на дві невеличкі відокремлені спальні! Є, також, можливість облаштувати гардеробну. (див. Схему можливого перепланування)
  • Дві широкі лоджії наразі приєднані до кімнат і мають функцію окремих зон в інтер`єрі, але, якщо ви любите балкони, то  легким рухом, без руйнувань та зайвих зусиль, лоджії можуть бути повернуті до первісного вигляду.
  • Кухня прямокутна, простора, буде зручною для господині і вмістить за обіднім столом навіть велику родину. Вбудовані кухонні меблі залишаються покупцям в подарунок.
  • Ванна з туалетом не великі, зате відокремлені та в гарному стані, вміщають все необхідне, в тому числі пральну машину.
  • Опалення автономне! Газовий котел трохи застарілий, але повністю робочий і цілком справляється з своїм завданням: обігріває квартиру значно краще і дешевше, ніж централізоване опалення.
  • Стан – 100% житловий! Якщо ви не маєте наміру робити ремонт відразу після покупки, то, беззаперечно, зможете жити в квартирі певний час без жодних капіталовкладень.
  • До квартири додаються бонуси – підвал , а також  грядка і квітник під вікнами. Будинок має загороджене подвір`я, де діти зможуть бавитись, дорослі – припаркувати автомобіль, а пенсіонери – чудово провести час у спілкуванні на лавочці.
  • Чудовий затишний район, який активно розвивається:  поруч зупинка, продуктовий та промтоварний магазини, в найближчій перспективі очікується розташування супермаркету,  відділення Нової пошти та банку, в пішій доступності ринок та автовокзал.  Разом з тим, район забудований, переважно, приватними будинками, тому там чисте повітря, не гамірно та безпечно.

Ціна квартири – 29 500 доларів США, ціна обговорюється. Огляди за попередньою домовленістю!

Варіант підходить для комерційного використання!

Можливе перепланування в дві  повноцінні однокімнатні!

Можливе перепланування в чотирикімнатну квартиру!

Можливе перепланування в одно- та двокімнатну квартири!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Реальне планування:

 

Схема можливого перепланування (поділ залу на дві окремі спальні та облаштування гардеробної).

 

 

 

 

Коментарі закриті.

УМОВИ СПІВПРАЦІ

1. Послуги для ПОКУПЦІВ - БЕЗКОШТОВНІ!
2. Послуги для ПРОДАВЦІВ - 2% від вартості майна, оплата - в момент продажу. Передоплата ВІДСУТНЯ!
3. Агентство нерухомості співпрацює з продавцями виключно на договірній основі та на умовах ексклюзивності.

ГРАФІК РОБОТИ:

З понеділка по п`ятницю:
10.00 - 18.00 (зустрічі в офісі за ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!)
Субота : ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Неділя : 13.00-16.00 за попередньою домовленістю.

Експертна оцінка
Вам необхідна експертна оцінка? Замовте її, не залишаючи Дубна, в агентстві нерухомості! Для цього просто зателефонуйте в агентство за вказаними на сайті номерами і домовтесь про зустріч!
ПОДАЧА ОГОЛОШЕНЬ
Для того, аби Ваше оголошення зявилось на даному сайті, Вам необхідно звернутись в ПП "АН-Ваш дім" особисто, за телефонами або за допомогою електронної пошти. Відправте нам листа просто зараз
.

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер: